Giyinme odası ray dolap raylı dolap

Giyinme odası ray dolap raylı dolap

Giyinme odası ray dolap raylı dolap ,Giyinme ve ray dolap odanız esas olarak giysileriniz için bir saklama alanı olmasından ötürü günlük giyim tarzınızdan da odanızın biçiminde belirleyici bir önemi olmalıdır. raylı dolap ve giyinme odası tasarımları Örneğin ağırlıklı olarak ütü gerektirmeyen spor kıyafetler giyiyorsanız, çekmecelerin bol olduğu ve askı alanının asgaride tutulduğu bir dolap grubu işinizi görecektir. raylı dolap ve ray dolap olarak tabir edilen giyinme odası Sürekli ütülü durması gereken giysileriniz, mesela takım elbise, gece kıyafeti, gömlek ve buna benzer kıyafetleriniz çoğunluktaysa, bu kez askıların bol olduğu bir tasarım yapmalısınız. ray dolap bu askıların hepsini tek bir düzlem üzerinde konumlandırmak yerine farklı yüksekliklere ve farklı duvarlara koyarsanız, farklı tip kıyafetleri düzenli tutmak daha kolay olur.ray dolap giyinme odası ve raylı dolap için arayınız.