Ray  Dolap, kapaklı dolapların yerini tutan modern ve pratik model tipleridir. Ray dolaplar yatak odalarımızda ve giyinme odalarında sıklıkla tercih edilmektedir. Nar Store olarak en uygun fiyatlara ray dolap modellerini müşterilerimize sunmaktayız.  Elbise dolabı için ray kayar kapaklı dolapları tercih edebilir veya kapaksız bir dolap modeli de tercih edebilirsiniz. Kapaksız modeller arasından saklama kutuları olan bu model yatak odanızda harikalar yaratacaktır.Diğer bir açıdan bakarsak seçilen sürgülü dolap modelinin büyüklüğü, raf ve çekmece sayısı, kapak özellikleri, ihtiyaç halinde takı ve aksesuarlar için özel bölümler içermesi yine göz önünde bulundurulması gereken noktalardır ray dolap seçimlerinde. Mesela küçük bir yatak odası için ray dolap ihtiyacı var ise rahat bir kullanım açısından ray dolap modelleri tercih edilmelidir.

Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap Ray Dolap