ray dolap, giyinme odası,ölçüye göre dolap

Ray dolap, Giyinme odası ölçüye göre giyinme odası

Ray dolap Giyinme odası ölçüye göre dolap giyinme odası firmamızda bulunacak genellikle yatak odalarında veya boş kulllnılmayan alanlar için tasarlanan giyinme odaları ve ölçüye göre dolap lar evinize farklı bir konsept katarak ayrıcalıklar haline gelmektedir.Giyinme odalarında ve ölçüye göre dolap modellerinde gövde renkleri kapak renkleri ile tavan ve duvarkarınız ile uyum sağlayacak mekanizma secenekleri ile giyinme odaları ön plana çıkmaktadır klasik modellerin yerini farklı tarzlarda bulabileceğiniz ürün yelpazesi ile firmamız üst düzey giyinme odaları olarak imal etmekteyiz giyinme odaları ve ölçüye göre dolap modelleri ile tasarlayacağımız alanlarda mekanın şekline ve ebatlarına göre tasarım yapmaktayız.giyinme odaları ölçü alınarak mekanın tam anlamıyla yerinde ölçü alınarak tasarlanmaktadır.boyut ve kullanım açısından giyinme odası belirlemek ön plana çıkmaktadır doğru ve kullanışlı bir giyinme odası davetlerinizde harika bir görüntü ve ilgi algılamasına neden olmaktadır.ölçüye göre giyinme odaları davetlerde veya özel kullanımlarda elbiselerinizi takılarınızı daha kolap bulma daha rahat bir hazırlan ma ortamı sunmaktadır tasarlanan ölçüye göre giyinme odalarında ayakkabı bölümü olarakta kullanılacak bölümler yapmaktayız takı bölümleri için ayırılacak alanlar sayesinde tüm eşyalarınız göz önünde ve düzenli olacaktır.Giyinme odası evlerde villalarda veya tüm dekoratif alanlarda yaşam stilinizi evinize yansıtma olarak belirlenecektir.Birbirinden farklı ve şık ölçüye göre giyinme odaları için renk secimleri yapılırken odanın duvar renkleri ve doku rekleri dikkate alınarak secim yapılması tercihinizde daha uygun bir giyinme odası sunmaktadır.Giyinme odası tasarlarken iyibir aydınlatma sayesinde tüm kıyafetlerinz görünür olacaktır ve odanıza aydınlık sağlayacaktır.raylı spotlar sayesinde veya transparan bir gergi tavan ile mükemmel bir sonuç alabilirsiniz.Zemin kaplamalarında düşünülen parke veya farklı bir halı modeline göre renk uyumları giyinme oadalarında vazgeçilmezdir.duvar kaplamalarında farklı bir italyan boya veya sade renler ile giyinme odalarınza bütünlük sağlayabilirsiniz.ölçüye göre dolap uygun tasarımlar için ve modeller için sizleri mağazamıza kahve içmeye bekleriz.