raylı dolap,ölçüye göre dolap

Raylı dolap ölçüye göre raylı dolap

Raylı dolap ölçüye göre raylı dolap kıyafetlerimizin daha düzenli ve kullanımı daha kolay verahat alanlarolarak ön plana cıkarak dekoratif ve düzen amaçlı kullanılan bölümler için ideal bir dekorasyon ürünüdür.Raylı dolap tasarlamasında kapak ve kulp uyumlarının sağlanması kapak ve reklerinlerin gövde rengi ile uyum sağlaması vazgeçilmez prensiplerdir.Raylı dolaplarla ölçüye göre raylı dolap olarak evinizin en uygun yerine bölümlendirilerek yapılmaktadır hassas ölçü alınarak yapılan ölçüye göre raylı dolaplar uyum sağlama acısından duvar renleri ve dokuları ile uyum sağlamaladır çekmecelerin veya bölmelerin yerlerini ve adetleri tasarlayaraken iyi ölçüye göre raylı dolap tasarlanabilir.Raylı dolaplarda dolap kapaklarına düz ayna veya baklava desenli aynalar ile konabilir hatta ayna üzerine uv baskı yötemi ile bir ağaç sulieti konularak hiç kimsede olamayan bir ürün elde edebilirsiniz.Raylı dolaplar da oda ölçülerine uygun olarak duvardan duvara zeminden tavana kadar raylı dolap yaptırabilirsiniz ölçüye göre raylı dolap siparişlerinizde firmamız tarafından yerinde ölçü alınarak teknik çizimler yapılmakta ve fiyat verilmektedir yüksek kalitede ve asınıfı ürünlerimiz için sizleri mağazamıza bekleriz.

Raylı dolap ölçüye göre raylı dolap ürünlerimizde firmamız fonksiyonel olarak farklı raylı dolaplar imalatı yaparak kıyafetlerinizi daha verimli kullanmak açısından önemli ve eksra bir konfor sunmaktadır.Modern raylı dolaplar günümüzde sıklıkla kullanılan yatak odalarının vazgecilmezi halıne gelmektedir.evinizdeki tekstil ürünlerini ve takılarınızı ayakkabilarını konabileceği farklı ortamlar sunmaktadır sportif tarzada hitap edecek raylı dolaplar odalarınızın işlevselliğini artıracaktır iyi bir giyinme odası ve ölçüye göre raylı dolap siparişleriniz için arayabilir firmamızdan fiyat teklifi alabilirsiniz.