ray dolap, sürgülü dolap,ölçüye göre dolap,ölçüye göre sürgülü dolap

Ray dolap, Sürgülü dolap ölçüye göre sürgülü dolap

Ray dolap, Sürgülü dolap ölçüye göre sürgülü dolap evinizde veya dekoratif alanlarda kullnılacak sürgülü dolaplar günümüzde sade yatak odalarında değil mutfaklarda da kullanılmaktadır özel ölçüye göre sürgülü dolaplar evinizdeki tekstil ürünlerinizi veya farklı malzemeleriniz koyabilileceğiniz geniş kullanım amaçlı ürünler olarak ön plana çıkmaktadır.ölçüye göre sürgülü dolaplar sürgü kapak modelleri ile açıkmalı kapak modeline göre kullanım alanına göre tercih edilmektedir.Sürgülü dolaplar dekorasyon olarak duvar renkleri zemin renkleri veya tavan modellerine göre uyum sağlayarak seçim ler yapılmaktadır sürgülü dolaplarda kapak bölümüne baklava desenli ayna veya düz ayna modeli kullanak kullanılabilir hatta ayna üzerine mükemmel bir son bahar mevsiminde ağaç modellerinden baskı yapılarak harika bir görünte elde edebilirsinizSürgülü dolap secimlerinde özel ölçüye göre ölçüler alınarak duvar boyunca veya gömme olarakta sürgülü dolap yaptırabilirsiniz.sürgülü dolap içi tasarımında konulacak ürünlere göre tasarımlar yapılarak elbiseler nerede kravatlar nerede gömlek bölümleri veya tsort bölüleri ile tasarlayarak çekmece adetleri ve boyutları olarak tasarımlar yapılmaktadır duvarlarınızdaki veya esyalarınızın dumlarına göre farklı renk secenekleri ile sürgülü ölçüye göre dolap tasarımı yapmaktayız mdf ve suntalam secnekleri ile ön plana cıkan sürgülü ölçüye dolaplar dekoratif alanlar sunmaktadır.Sürlü dolap,yatak odalarında girişlerde mutfaklarda tüm alanlarda eşyalarınızı rahatca kullanabileceğiniz ürünler ile dizayn edilmektedir ölçüye göre sürgülü dolap seçimleri için siz değerli müşterilerimizi mağazamıza bekleriz uygun ödeme koşulları ve fiyat secenek ile fiyat teklifi alabilirsiniz.Sürgülü dolaplar saysinde  odalarınızda az yer kaplayarak daha kolay elbiselerinize ulaşarak kusursuz bir dekorasyon elde edebilirsiniz.sürgülü dolaplarda ölçüye göre sürgülü dolap olarak yapılacak tadilatlar ile alçıpan çalışmaları ile gömme dolap olarakta sürgü kapaklarsayesinde kullanarak daha farklı bir alan meydana gelebilir.